VERKOCHT
Prijs: € 199.000.- k.k.
Locatie: Curaçao

Deze woning met studio en zwembad staat in de wijk Sunset Heights. Deze wijk ligt aan de noordkant van het eiland en is hoog gesitueerd, wat een heerlijke wind met zich meebrengt. Er is één toegangsweg, de wijk is alleen toegankelijk via een slagboom met portier. Dit maakt het tot een veilige buurt om te wonen. In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen, zoals horeca en supermarkten. De woning is centraal gelegen op het eiland, op slechts 10 minuten rijden in het centrum van Punda en ongeveer 15 minuten rijden van de populaire Mambo Boulevard.

WONING
De entree geeft toegang tot de leefruimte. Deze is ingericht met een zitkamer een een eetgedeelte. Aangrenzend aan de leeftruimte ligt een semi-open L-vormige keuken. Deze is aan vernieuwing toe. Aan een lange hal liggen 3 slaapkamers. De eerste 2 slaapkamers zijn voorzien van airco en delen een badkamer. De master bedroom is ruim van opzet en heeft aangrenzend een walk-inn closet en een ensuite badkamer. De badkamer is ingericht met een jacuzzi, douche, toilet en wastafel. Vanuit de keuken is er toegang naar een ruime overdekte porch aan de achterzijde van de woning. tevens is hier een wasruimte gelegen. Naast de woning is een ruime inpandige garage.

KAVEL
De geheel omheinde kavel heeft een oppervlakte van circa 600 m2 en is eigendomsgrond. De tuin is deels bestraat en er is tropische beplanting aanwezig. In de achtertuin ligt een ruim zwembad, in de hoek staat een gazepo (prieel/overkapping).

STUDIO EN KANTOOR
In de achtertuin zijn een studio en een separate kantoorruimte gesitueerd. De studio beschikt over een woon-slaapkamer en een badkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van airco.

KENMERKEN
Eigendomsgrond, garage, studio, 110V, 220V, eigen zwembad, keuken, woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers.
Deze woning heeft hier en daar een update nodig.

Klik hier voor fotoalbum