Stylingadvies voor (recreatie)woning, chalet appartement

Het is algemeen bekend dat een gezellig en fris interieur goed helpt bij de verkoop of verhuur van (recreatie)woningen, chalets en appartementen. En toch blijkt de inrichting vaak een ondergeschoven kindje te zijn, terwijl u het interieur met een paar goeddoordachte aanpassingen en voor weinig geld een totaal nieuwe look kunt geven. Een nieuw gordijntje of fleurige kussentjes doen al wonderen.

Ik ben gespecialiseerd in het inrichten van (recreatie)woningen, chalets en appartementen die verhuurd of verkocht moeten worden. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de makelaardij weet ik als geen ander waar huurders en kopers op letten. Ik bezoek uw woning en bekijk hoe het interieur op een eenvoudige manier een upgrade kan krijgen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat uw (vakantie)huis er fris en aantrekkelijk uitziet voor de toekomstige huurders en/of kopers. Naast het geven van een gedegen advies ben ik ook bereid kleinere interieuraankopen voor u te doen of u zelfs alles uit handen te nemen.

Lees hier een interview met mij in Resida Magazine (klik op afbeelding):

Hieronder een aantal voorbeelden van o.a. door mij ingerichte en ge(re)stylde recreatiewoning/chalets en andere woningen.