Fantastische makelaar. Ze denkt met je mee, geeft advies waar nodig is en gaat er voor. Ze zet zich de volle 100% in. Ze heeft oog voor detail.
Kiecky de Nennie (9 januari 2023)


Naast dat je een uitermate charmante verschijning bent, ben je ook accuraat in de opvolging van zaken. Doe je goed!
T. (28 september 2022)


Ik heb twee keer met Els samengewerkt toen ik vanuit Nederland op zoek ging naar een huurappartement op Curaçao. Zij is een makelaar met ervaring op zowel de Nederlandse als de Curaçaose markt. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar kennis over Curaçao en de manier waarop je daar dingen voor elkaar kunt krijgen. Ook tijdens mijn verblijf kon ik met vragen bij haar terecht. Ik woonde daar tijdelijk alleen, in die periode heeft ze me zelfs meegenomen naar plekken waar wat vertier was. Dat hoort niet bij haar taak, maar Els is een mensenmens dus deed ze dat er gewoon bij. De laatste keer dat ik op Curaçao verbleef overleed totaal onverwacht mijn moeder. Els heeft ervoor gezorgd dat ik zonder zorgen terug kon naar Nederland, de zaken die nog geregeld moesten worden om mijn verblijf af te ronden heeft zij voor me afgehandeld. Dat is goud waard geweest.
B. Mulder (4 augustus 2022)


Els is als makelaar, projectleider en adviseur een betrouwbare zakenpartner met oog voor de menselijke maat. Ze denkt mee, onderhandelt scherp, met respect voor alle partijen.
Henriëtte Bijen (21 juli 2022)