VERKOCHT
Prijs: € 399.500 k.k.
Adres: Contelmostraat 1, 6107 BX Stevensweert
Oppervlakte: 330 m² perceel, 206 m² wonen

Deze woonboerderij uit 1859 ligt in het mooie Limburgse vestingstadje Stevensweert. De boerderij heeft een uniek karakter en staat midden in het rustige dorp. Vanaf Stevensweert bent u met de auto in circa 15 minuten in Roermond en na een ritje van circa 30 minuten bent u in Eindhoven of Maastricht.

Stevensweert ligt in een waterrijk gebied bij de Maas en er is in de buurt ook een jachthaven. Een eigen bootje dichtbij huis is dus een optie.
Het betreft een split-level woning van maar liefst 206 m2, de indeling doet erg gezellig aan. De boerderij met een beschermd stad/dorpsgezicht biedt u sfeervol en ruim wonen voor weinig geld: woonkamer, keuken, bijkeuken, droge kelder, luxe badkamer en maar liefst 5 ruime slaapkamers.
Via de voordeur komt u in de hal, waar zich de meterkast bevindt. Het grijze laminaat op de vloer loopt door naar de speelse woonkamer. Zowel de vloer als het plafond hebben verschillende hoogtes. Dit biedt de mogelijkheid om op een speelse manier meerdere zitjes maken: een plek om te lezen, een plek om te borrelen, een plek om tv te kijken, u richt het in zoals het bij u past. In het midden van de kamer staat een houtkachel voor extra gezelligheid en warmte.

Vanuit de woonkamer komt u in de semi-open keuken met een schiereiland en bar. De keuken is van alle gemakken voorzien: een grote, ingebouwde Amerikaanse koelkast, vaatwasser, oven en een gaskookplaat. De geblokte vloer heeft vloerverwarming.
Via de keuken kunt u met een trapje naar de droge grote kelder en naar de zeer ruime bijkeuken waar de cv-ketel hangt en waar ruimte is voor uw wasmachine en droger. In de bijkeuken is de deur naar het toilet met hangtoilet en fontein. Ook is er een achterdeur naar buiten en een deur naar de garage. In de keuken is ook de deur naar een kleine trapopgang naar het eerste spit-level niveau. Hier is zich de luxe badkamer met bubbelbad, aparte douchecabine, hangtoilet en bidet. Op dit niveau zijn 3 ruime slaapkamers met een houten vloeren. De mooie nostalgische ramen geven de kamers sfeer.
Via een klein trapje komt u uit in een zeer ruime hal die leidt naar de 4de slaapkamer met laminaatvloer. De hal leidt met een paar traptreden naar een semi-open ruimte, die bijvoorbeeld ingericht kan worden als 2e woonkamer. Vanuit deze ruimte komt u in de masterbedroom met hoog plafond en houten vloeren.
De enorm grote garage heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 90 m2 en werd van oudsher industrieel gebruikt. Nu is het alleen in gebruik als opslag. De garage heeft een elektrische deur en een smeerput. Via een ijzeren trap komt in een hal met een deur naar de badkamer, een deur naar een kantoorruimte en een deur naar een enorme zolder met robuuste gebinten.

De garage en de zolder bieden u unieke mogelijkheden. U kunt er uw bedrijf runnen of u kunt het transformeren tot royale hobbyruimte. Vanwege de prachtige omgeving is deze ruimte zeker ook geschikt als atelier of B&B. Zo zijn er nog vele mogelijkheden. De gemeente is zeker bereid om mee te denken als u een andere bestemming wilt. Dit moet u wel zelf aanvragen en wij kunnen hiervoor geen garanties geven.
Tenslotte is er een prachtige, sfeervolle stadstuin met een oude muur en veel privacy. De carport die ruimte biedt aan 1 auto. In deze prachtige, sfeervolle boerderij met veel ruimte en verrassende details komen al uw woondromen uit.

Klik hier voor fotoalbum